Verzenden & Retourneren

Home | Bezorging & Retouren

Verzending & Bezorging

Nederland, altijd gratis verzending!

Standaard geld voor al onze producten, indien op voorraad: voor 15.00 uur besteld op een werkdag, is dezelfde dag nog verstuurd. In Nederland worden onze artikelen meestal verzonden met DHL of PostNL. Zij leveren binnen 24 uur. Echter kan het voorkomen door drukte bij de post of pakketdienst dat je bestelling later kan worden bezorgd. We hopen hierin op je begrip.

Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je op de avond voor bezorging een track & trace email. Hierin staat vermeld welke vervoerder jouw pakket komt bezorgen en wat het tijdsplanning is waarin dit zal plaats vinden.

Levering buiten Nederland, slechts €2,95*!

Wil je jou pakketje geleverd hebben in België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg? Geen enkel probleem uiteraard!

We rekenen hiervoor slechts 2,95 euro verzendkosten*.

Onze levertijd in deze landen ligt breder. Doordat al onze producten vanuit Nederland worden verzonden geldt in België een levertijd van zo’n 2-3 werkdagen. Ook voor deze bestellingen geldt: voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag nog op de post. Vervolgens ligt het aan de post of pakketdienst hoe lang zij erover doen.

Is het product een cadeau voor iemand? Stuur ons direct na je bestelling indien gewenst een mail met een leuk berichtje. Wij voegen die persoonlijk toe en zorgen dat het product er feestelijk uit ziet bij ontvangst!

Express leveringen NL en EU zone 1

Wil je met spoed een bestelling ontvangen? Bestel en bel even onze express levering! We hebben de volgende opties:

  • Express levering 2-6 uur bezorgtijd, besteld uiterlijk voor 13.30 uur binnen een straal van 65 kilometer vanaf Barneveld gerekend: €20,-*
  • Express levering 2-16 uur bezorgtijd, besteld uiterlijk voor 13.30 uur meer dan 65 kilometer vanaf Barneveld gerekend: €34,99*
  • Express levering 48/72 uur bezorgtijd, besteld uiterlijk voor 15.00 uur EU zone 1, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg: €17,95
  • Express levering 72/96 uur bezorgtijd, besteld uiterlijk voor 15.00 uur EU zone 2: €49,99
  • Express levering wereldwijd – neem contact met ons op.

We raden aan dat u ons even belt zodat we uw bestelling zo goed mogelijk kunnen afstemmen en om teleurstellingen te voor komen.

LET OP: 

  • Zijn het feestdagen of valt het in het weekend, neem dan even contact met ons op. Levering gebeurd niet op zondag. Vallen feestdagen door de weeks of valt een feestdag op maandag, bel dan even voor de mogelijkheden voor levering op de zaterdag ervoor of mogelijk zelfs of de maandag. 

*wij behouden het recht om prijzen te wijzigen en aan te passen o.a. door inflatie of brandstofprijzen e.d.. Ook behouden wij het recht om een express levering niet door te laten gaan als dit niet mogelijk is en zal de klant de kosten die extra betaald zijn uiteraard teruggestort krijgen. Wij adviseren altijd om eerst telefonisch te bellen om de zending te bespreken om teleurstellingen te voorkomen. 

Ballenbak bezorgen

Naast onze vaste vervoerders leveren we zelf ook persoonlijk bestellingen. Deze bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur in Nederland bezorgt. Daarnaast bieden we een express service aan. Heb je bijvoorbeeld last minute een ballenbak nodig? Bel of mail ons dan even, dan bespreken we de opties en bijkomende kosten. Afhankelijk van locatie en moment kunnen we soms al binnen een aantal uur de bestelling bezorgen.

Retourbeleid

Wanneer een product niet naar wens is heb je uiteraard het recht om artikelen te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening en het product mag nog niet zijn gebruikt. Ook moeten de producten in de originele verpakking worden geretourneerd. Tot 14 dagen na de bezorging kan je ons via email bekend maken dat je het product retour stuurt. Zodra het product bij ons retour is ontvang je het betaalde bedrag van je bestelling terug.

Het retouradres en postadres is:

Kidsdouche, Nieuw Vellerseweg 5-01, 3771 RA Barneveld.